HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Lambert Diagnose Stelling
Wat is
Lambert Diagnose Stelling
?


Bij de Lambert Diagnose Stelling wordt de diagnose op een holistische en energetische wijze bepaald. Deze levert een totaalbeeld op van de staat van de gezondheid of de ziekte van lichaam en/of geest. .

Op zoek naar de oplossing
Om deze diagnose zo goed mogelijk te kunnen stellen, maak ik gebruik van verschillende energetische testfilters. Ik begin met de diagnostische testfilter, om zo boven water te krijgen wat de oorzaak is van een klacht of welk systeem specifiek uit balans is. Daarna test ik de therapeutische testfilters: middelen die een oplossing bieden voor de diagnose. Oplossingen kunnen zijn: homeopathische middelen, Bach Bloesem-remedies of middelen die zorgen voor het behandelen van allergie├źn, drainage, detoxificatie, afvoeren van overtollige hormonen, chakraherstel, vitamine- of mineralenherstel. Het kan zijn dat (homeopathische) middelen de oplossing brengen, maar het is ook mogelijk dat de blokkade die in de diagnose is vastgesteld met een NEI-sessie kan worden opgelost. Een combinatie van beide behoort ook tot de mogelijkheden.

Voeding en afvallen


Verder kan ik een voedingslijst samenstellen als dit volgens de diagnosestelling raadzaam is. Deze voedingslijst geeft aan welke voeding heilzaam (ondersteunend), neutraal (alleen voedend) of schadelijk is (niet goed voor je lichaam). Als deze voedingslijst gedurende drie maanden wordt nageleefd, komt het systeem tot rust en geneest het.
Voor wie graag wil afvallen, is een voedingslijst in combinatie met een NEI-sessie een goede keuze. NEI haalt dan de blokkades rondom het afvallen weg.

De Lambert Diagnose Stelling is voor mij een mooie manier om inzicht te krijgen in de oorzaak van de klachten en oplossingen te zoeken voor het herstel daarvan. Ik bepaal deze op afstand, dus zelf aanwezig zijn is niet per se nodig. Bij een volgend bezoek leg ik dan de resultaten uitgebreid uit.

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512