HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Over Nicole


,,Ik was meteen bevlogen om dit ook te gaan doen, in een eigen praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel."


Dertig jaar in het onderwijs


Ik ben Nicole Durlinger (1970), getrouwd met Tim en samen hebben wij twee volwassen zonen. Ik ben nu zo’n 30 jaar werkzaam in het basisonderwijs. De afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar iets anders naast het onderwijs. Ik voelde namelijk dat ik een soort van zesde zintuig had ontwikkeld, maar waarvoor? Dat werd duidelijk toen ik in aanraking kwam met NEI. Het effect daarvan was zo wonderbaarlijk dat ik meteen wist: dit wil ik ook leren! .

Stacks Image 254

NEI en Reiki in Boxtel


Wachtend tot de opleiding begon, stuitte ik op een Reiki-cursus. Daarvoor gold eigenlijk precies hetzelfde. Ik was meteen bevlogen om dit ook te gaan doen, in een eigen praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel. Heel toevallig kwamen NEI en Reiki dus samen op mijn pad. Ik vind de combinatie van beide ook erg mooi en aanvullend. Inmiddels heb ik het als heel prettig ervaren om ook op dit vlak met mensen te werken en hen te helpen. Blijkbaar is dat mijn missie en passie. Je kan starten met NEI-therapie, met de mogelijkheid om (ook) een afspraak te maken voor Reiki en omgekeerd. Dat vind ik heel fijn aan dit aanbod.

Stacks Image 258

Fascinerende geneeswijzenOndertussen blijf ik mezelf verder bekwamen in deze fascinerende alternatieve geneeswijzen.
Ik hoop je binnenkort te verwelkomen in mijn praktijk voor Reiki en NEI in Boxtel. Graag ga ik met je in gesprek over wat ik voor je kan betekenen. Neem gerust contact met mij op. Weet dat je welkom bent!

Stacks Image 262

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512