HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Over NEI
Wat is Neuro Emotionele Integratie (NEI)?


Komt het volgende je bekend voor? Je ervaart aanhoudende klachten die maken dat je niet lekker in je vel zit. Denk aan lusteloosheid, de slaap niet kunnen vatten, oververmoeidheid, hoofdpijn of andere fysieke ongemakken. Is het een burn-out die zit te wringen? Zijn het wellicht gebeurtenissen die knagen aan je mentale weerbaarheid?
Hoe dan ook, Neuro Emotionele Integratie (NEI) helpt jou om het probleem op te sporen en op te lossen.

Stacks Image 82

NEI-therapie Boxtel: snel en doelgericht


Als NEI-therapeut in Boxtel ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaak van een klacht. Die kan fysiek, emotioneel of mentaal van aard zijn. Aan de hand van gerichte vragen aan je onderbewustzijn dringen we door tot de kern van het probleem en waar dat is gestart. Is het een vervelende gebeurtenis die je hebt meegemaakt? Ervaar je (te) veel stress op je werk of in de thuissituatie? Draag je misschien een verdrietige gebeurtenis uit het verre verleden onbewust met je mee? Mijn methode met NEI-therapie in Boxtel helpt je om snel en doelgericht de gevolgen hiervan te vinden en op te lossen. Je krijgt rust en nieuwe energie!

Stacks Image 664

Blokkades opheffen


Veel mensen dragen onbewust PEGs met zich mee, een Psycho Energetisch Geheugen. Dit zijn blokkades, die het gevolg zijn van een gebeurtenis waarbij het gevoel en het verstand destijds onvoldoende samenwerkten. NEI helpt je deze energetische/emotionele blokkades op te heffen.

NEI-therapie in Boxtel werkt met drie kernelementen:
• communicatie met het onderbewuste;
• technieken toepassen waarmee PEGs worden verholpen;
• ontwikkelen van een mindset op de gewenste situatie.

Naast de genoemde gerichte vraagstelling, communiceer ik hierbij eveneens met behulp van spiertesten en orgaanreflexpunten. Deze laatste geven een indicatie of jouw emoties vrij baan hebben of juist worden onderdrukt.

Stacks Image 671

Wat kan ik als NEI-therapeut voor je betekenen?


Om je een beeld te geven van wat ik voor jou kan betekenen, hierbij een greep uit de klachten die met NEI te verhelpen zijn of waarbij een grote mate van verlichting wordt ervaren.

Fysieke klachten: hoofdpijn/migraine, allergie, overgewicht, slapeloosheid, darmklachten, hoge bloeddruk, menstruatiekrampen, moeite met zwanger raken, oververmoeidheid, eczeem, RSI/muisarm, blessuregevoeligheid bij het sporten/tennisarm, aambeien;

emotionele klachten: angsten en fobieën, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, relatieproblemen, sociale conflicten;

mentale klachten: leerproblemen, verslaving, gebrek aan focus, ADHD of dyslexie.

Hoe ziet NEI-sessie er uit?

een sessie duurt 60 tot 90 minuten


We beginnen met een gesprek om samen te bepalen welke methode we gebruiken. We formuleren deze altijd positief, omdat het doel waar we naartoe werken dat ook is. Vervolgens gaan we met behulp van de spiertest op zoek naar de blokkade. Deze is gevormd door ervaringen, emoties of gebeurtenissen die als onverwerkte emoties zijn opgeslagen in je onderbewustzijn. Het prettige van NEI is dat je deze niet opnieuw hoeft te ervaren. We gaan de emotie verwerken, waardoor de oorzaak wordt weggehaald. Het zelfhelende vermogen van jouw lichaam en geest zijn vervolgens in staat om de blokkade je systeem uit te werken. Je doet het helemaal zelf!

Aanvullend op een NEI- of Reiki-sessie kan ik een persoonlijke Bachremedie voor je maken die het proces ondersteunt waar je in zit.

Fit My Video Tag

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512