HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Over Reiki
Wat is Reiki ?


Reiki is een alternatieve geneeswijze waarbij de behandelaar energie overdraagt aan de cliënt. Dat gebeurt door middel van handoplegging, op een aantal punten over het hele lichaam. Deze methode heft blokkades in de energiebanen op.
Met het overbrengen van extra energie, brengt de Reiki-therapeut primair de energiehuishouding weer op orde. Prettig gevolg hiervan is dat eventuele aandoeningen worden voorkomen of, in sommige gevallen, genezen.

Reiki is een weldaad voor lichaam en geest. Het is ook de Japanse afkorting voor ‘universele levensenergie’, die je helpt om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te herstellen én versterken. Maar niet alleen dat: wanneer blokkades eenmaal zijn opgeruimd, ontstaat er eveneens ruimte voor vitaliteit en verdere persoonlijke ontwikkeling.

Stacks Image 82

Wat doet Reiki ?


Reiki is een veelzijdige behandelwijze en biedt ondersteuning op verschillende terreinen. Op fysiek gebied: voorkomen van ziekten; verlichten van fysiek ongemak; reduceren van bijwerkingen van ingrijpende therapieën; ontgiften; stimuleren van de doorbloeding. Op emotioneel gebied: opheffen van gevoelsblokkades; geven van ontspanning, vertrouwen en evenwicht; zorgen voor levensvreugde, liefde en medeleven. Op mentaal gebied: reduceren van stress; (h)erkennen en ombuigen van negatieve denkpatronen; bevorderen van leerprestaties.
Wat Reiki in ieder geval niet doet is de reguliere geneeskunde vervangen. Wel wordt deze ondersteund en waar nodig aangevuld.

Stacks Image 671

Hoe werkt een Reiki-behandeling in Boxtel?


Als Reiki-therapeut in Boxtel start ik met een gesprek, waarbij je tevens een essentiële olie kan kiezen voor bij de behandeling. Ik werk met Olfae-therapie, met de keuze uit verschillende oliën die helpen bij diverse indicaties. Met behulp van een micro-verstuiver vult de ruimte zich automatisch met de juiste hoeveelheid. Daarna neem je plaats op de behandeltafel. De kleding blijft gewoon aan, alleen de schoenen gaan uit. Je start met het liggen op de rug en ik werk van je voeten naar je hoofd. Dan ga je op de buik liggen en werk ik terug naar je voeten. Pijnlijke gebieden worden extra behandeld. Het hele lichaam wordt via een aantal punten behandeld door middel van handoplegging. Reiki kan je voelen. De één voelt tijdens de behandeling warmte of hitte. De ander ervaart een tinteling. Zeker in het begin kan het voorkomen dat de ontvanger helemaal niets voelt. Door regelmatig behandelingen te ondergaan, is het mogelijk dit gevoel te ontwikkelen.

Reiki-therapie, Boxtel en wereldwijd

een sessie duurt 75 minuten


Mijn Reiki-therapie in Boxtel is te vergelijken met wereldwijd toegepaste alternatieve geneeswijzen als shiatsu en acupunctuur. Ook deze zijn gebaseerd op de universele levensenergie, die ieder mens volgens de Chinese filosofie in zich heeft. Ik gebruik Reiki om het netwerk van energiebanen (de chakra’s) opnieuw in balans te brengen en te houden.

Aanvullend op een NEI- of Reiki-sessie kan ik een persoonlijke Bachremedie voor je maken die het proces ondersteunt waar je in zit.

Je merkt dat het werkt.

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512