HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Ervaringen met Lambert Diagnose Stelling
Terugkerende migraine

Lambert Diagnose Stelling

,,Bij Nicole heb ik al enkele NEI-behandelingen gehad voor diverse klachten. Voor mijn steeds terugkerende migraine heeft ze voor mij een diagnosestelling gemaakt. Geadviseerd is om nu een Bach-bloesemremedie te gaan gebruiken, in combinatie met homeopathische korreltjes en eventueel een nieuwe NEI-behandeling. Nicole heeft alles goed voor me uitgezocht, ze luistert goed naar je klachten en is integer. Haar uitleg bij de diagnose was voor mij erg helder. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. "


Monique

Verhelderende blik

Lambert Diagnose Stelling

,,Voor allebei mijn dochters heb ik een vraag neergelegd bij Nicole. Zij heeft door middel van de Lambert Diagnose Stelling gekeken wat er nodig was. Het beeld dat zij aan ons omschreef was passend bij wat wij kennen van onze dochters en raakte ons daarom ook echt. Bij allebei de meiden kwam er een Bach-remedietherapie en NEI-sessie uit. Nicole legt alles rustig uit en neemt echt de tijd voor je vragen. Dank je wel voor je verhelderende blik. De meiden voelde zich ook echt thuis bij jou."


Marieke

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512