HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Ervaringen met NEI
Een ander mens

NEI: 'Ik geloofde het eerst niet'

"Iedereen heeft een moment in zijn of haar leven waarvan je denkt: pfff....ik weet het gewoon even niet meer. Op dat moment kwam Nicole op mijn pad. In alle rust heeft ze uitgelegd wat ze met NEI voor me zou kunnen betekenen. Ik ben iemand die nogal nuchter is en met twee benen op de grond staat en geloofde er eerlijk gezegd niet zo in. Ik zou het één keer gaan proberen.
Eenmaal daar kwam er een diagnose, mijn ogen vielen uit mijn kassen, ze wist dingen waar ik nooit met iemand over had. Ze kon me helpen zei ze. Tijdens de sessie leek het erg zweverig, hoe kon dit mij nou gaan helpen?? De moed zakte me eerlijk gezegd alweer in mijn schoenen. Maar niets was minder waar.
Inmiddels ben ik zes weken verder en voel ik me een totaal ander mens! Ik kan het echt IEDEREEN aanraden. Inmiddels heb ik ook al een tweede afspraak gemaakt en zelfs manlief is in de praktijk geweest. Het is iets heel erg moois wat je niet op kunt lossen met veel wandelen of medicijnen. Ze pakt de oorzaak echt aan in de KERN van je lijf, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen."


Anonieme reactie

Openbaring

Behandeling NEI bij slecht slapen

,,Omdat ik al heel lang slecht sliep heb ik bij Nicole Durlinger een NEI-sessie gedaan. Na een warme ontvangst met een goede en duidelijke uitleg over wat NEI inhoudt, heeft Nicole eerst mijn blokkades opgezocht. Dit was al hele een openbaring voor mij. Vervolgens heeft ze mij in alle rust en ruime tijd behandeld om deze te integreren Een mooie ervaring en sindsdien slaap ik goed en word ik in de ochtend uitgeslapen wakker!"


Mary

Mensenkennis

NEI bij koortslip en op jezelf gaan wonen

,,Nicole is buitengewoon bekwaam en geschikt als therapeute. Naast haar brede mensenkennis, is ze ook een uitstekend behandelaar. Zo heeft ze mij kunnen helpen met het behandelen van mijn koortslip (sindsdien niet meer gehad) en de transitie van thuis wonen naar op kamers gaan. Iets wat mij zeer geholpen heeft."


Sam

Zeer ontspannen

Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt

,,Ik heb een Nei-sessie en daarna Reiki-behandeling gehad bij Nicole. Het voelde als een warm bad. Een fijne behandelruimte met voor mij afgestemde geuren en een enorme rust. Het belangrijkste was de warme persoonlijkheid van Nicole. Tijdens de Nei-behandeling kwamen de juiste pijnpunten naar boven. Ik had direct het gevoel dat dit de items zijn waaraan ik moet gaan werken. Tijdens de Reiki-behandeling kreeg ik een warmte over mijn ruggenwervel die ik als zeer ontspannen heb ervaren. Het zal jullie niet verbazen dat ik direct een nieuwe afspraak heb gemaakt."


Monique

Heftige hoofdpijn

NEI

,,Nicole is een schat van een vrouw, die haar kennis duidelijk en vol passie overbrengt. Ik heb een paar NEI-behandelingen ondergaan en het was voor mij een bijzondere ervaring. Nicole neemt alle tijd voor je en je hebt het gevoel ook serieus te worden genomen. Omdat ik al jaren kamp met heftige hoofdpijn heeft de NEI ervoor gezorgd dat het minder heftig is. Ik ben nog in behandeling en hoop nog op verder resultaat. Ik raad iedereen aan om eens een behandeling te ondergaan."


Monique

Duidelijke uitleg

NEI bij rugpijn

,,De ontvangst was hartelijk. Na een informeel gesprekje en een lekkere kop thee kreeg ik een duidelijke uitleg over haar manier van behandelen. Nicole staat met beide voeten op de grond. Zo is ook haar behandeling. Wat zij wil, is mensen weer lekker in hun vel laten zitten, door bijvoorbeeld stukjes 'oud' zeer op te ruimen. Ik voelde me na de behandeling zeker een stukje lichter. Dank daarvoor! Hopelijk mag je in de toekomst nog veel voor andere mensen gaan betekenen op spiritueel/emotioneel gebied. Veel succes, maar vooral mooie momenten in je praktijk toegewenst!"


Gehra

Slaapproblemen

NEI bij slapen

,,Al jaren kamp ik met slaapproblemen. Nicole zei me dat ze mij misschien wel kon helpen. Met de Reiki methode wist ze mijn lichaam totaal ontspannen te krijgen. Dit hielp al, ik was minder onrustig ‘s nachts. Toch was Nicole zelf niet tevreden, en wilde de oorzaak van het slaapprobleem oplossen. Daardoor zijn we overgegaan op de Nei therapie. Al snel bleek dat er onopgeloste oorzaken waren, die de nachtrust verstoorden. Op professionele wijze heeft Nicole deze problemen aangepakt, en ervoor gezorgd dat het slapen weer stukken beter gaat. Nicole werkt op een rustige manier, en laat je totaal op je gemak voelen in haar speciaal daarvoor ingerichte behandelkamer."


Anouk

Na ziekte

NEI/BACH

,,Na een flinke poos ziek te zijn geweest, maakte ik een afspraak met Nicole. Dat had ik achteraf gezien al veel eerder moeten doen. Nicole kan goed luisteren en weet steeds goed wat mijn lichaam nodig heeft. Dmv Reiki en mbv de bachbloesemremedie voel ik me steeds een stuk beter. Bij Nicole voel je je meteen op je gemak. Ze is eerlijk en ik weet dat als het nodig is ik altijd op haar kan rekenen."


Cindy

Een veilig en vertrouwd gevoel

NEI

,,Wat een bijzondere ontmoeting en behandeling van een fijne, warme , kundige en professionele vrouw. Nicole geeft je gelijk een héél veilig en vertrouwd gevoel en heeft een no- nonsensaanpak. Ik kwam via via bij haar terecht en had nog nooit gehoord van Nei therapie. Wat een fijne methode is dit om zaken, waar je allang mee rondloopt en vele klachten geeft zowel, lichamelijk, emotioneel als spiritueel, helder en inzichtelijk te krijgen.
Zowel Nicole als de Nei-methode hebben me echt geholpen mijn balans weer terug te vinden en mocht ik weer een keer vastlopen, een dilemma hebben, lichamelijke klachten hebben waar ik niet van afkom of het overzicht kwijtraken dan zal ik gelijk weer een afspraak maken met Nicole.
Dank je wel lieve Nicole niet alleen voor de behandeling maar ook voor de fijne gesprekken, het luisterende oor en voor wie je bent."


Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512