HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Ervaringen met Reiki
Fijne behandeling

Reiki bij MS

,,Omdat ik MS heb, ben ik steeds op zoek naar manieren om deze ziekte dragelijker te maken. Ik kende Reiki niet en ging dus zonder verwachtingen naar Nicole. De ontvangst in de gezellige kamer was al heel gemoedelijk. Na de uitleg, heb ik een heel fijne behandeling gekregen. Het voelde allemaal heel vertrouwd. Ik heb de behandeling als heel positief ervaren. De tintelingen in mijn benen zijn sindsdien minder dus ik ga zeker nog terug. Kortom een aanrader!"


Meddy van Gorp

Zeer ontspannen

Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt

,,Ik heb een Nei-sessie en daarna Reiki-behandeling gehad bij Nicole. Het voelde als een warm bad. Een fijne behandelruimte met voor mij afgestemde geuren en een enorme rust. Het belangrijkste was de warme persoonlijkheid van Nicole. Tijdens de Nei-behandeling kwamen de juiste pijnpunten naar boven. Ik had direct het gevoel dat dit de items zijn waaraan ik moet gaan werken. Tijdens de Reiki-behandeling kreeg ik een warmte over mijn ruggenwervel die ik als zeer ontspannen heb ervaren. Het zal jullie niet verbazen dat ik direct een nieuwe afspraak heb gemaakt."


Monique

Gastvrij

Reiki voor ontspanning

,,Nicole weet van een Reikibehandeling een belevenis te maken. Prettige behandelruimte, die warmte en rust uitstraalt. Een heel fijne sfeer is er. Nicole is erg gastvrij en legt alles goed uit. Het heeft mij goed gedaan en is zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader."


Ingrid

Gun jezelf dit

Reiki voor de rust

,,Wat een heerlijk moment van diepe ontspanning en fijne warmte heb ik hier ervaren. Even los van het leven van alledag en alleen maar hoeven te ontspannen bij een fijn mens. Ik raad iedereen aan dit jezelf te gunnen."


Ilja Haddouch

Geweldige inzet

Behandling Reiki en BACH bij longontsteking

,,De huisarts constateerde een longontsteking bij mij en schreef antibiotica voor. Helaas boden deze geen soelaas. De vele vervelende hoestbuien en koorts bleven aanhouden. Ik raakte uitgeput. Ik kwam in contact met Nicole en zij bood mij aan om Reiki op afstand te geven. Wat een geweldige ervaring. Ik voelde me al meteen een stuk beter. Nicole vervolgde haar handelingen door me, thuis in haar praktijk een Reiki te geven. Ook een geweldige ervaring. Na de behandeling gaf ze me een buisje met 2 korrels mee . Deze moet ik op mijn huid moet dragen. Als ik het buisje een dag vergeet, merk ik dat mijn energie gedurende de dag sneller op is. Eind maart was mijn longontsteking verdwenen. De energie komt langzaam maar zeker weer terug, ook mede door de Bach-bloesem therapie die Nicole voor mij gemaakt heeft. Dank zij haar geweldige inzet en behandeling kan ik er weer tegenaan."


Ans van Alebeek

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512