HAPPY TREE NEI & Reiki

HAPPY TREE NEI & REIKI

Bach Bloesem Remedie
Wat is
Bach Bloesem Remedie
?


Bach Bloesem Remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op je emoties. Een Bach-bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar hun positieve pool. Het Bach-systeem kent 38 remedies. Elk van deze remedies hoort bij een menselijke emotie.
Een Bach-remedie maken, aanvullend op een NEI- of Reikisessie, versnelt en versterkt het proces waar je in zit. Evenals dokter Edward Bach ben ik ervan overtuigd dat genezen op emotioneel niveau een kettingreactie teweegbrengt op andere niveaus: een gezond gevoelsleven en een evenwichtige persoonlijkheid stellen het lichaam in staat zijn natuurlijke gezondheidstoestand te hervinden.
Ik zal dan aan de hand van de pendel de remedie voor je maken. Het zal je verbazen welke bijzondere combinaties de pendel aangeeft. Het is altijd precies passend voor de situatie. Ik geef daarbij uitleg over de remedie die ik voor je maak.

Bach Bloesem remedie: 100 % veilig


Het Bach-bloesemextract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Je kan de extracten niet overdoseren en ze werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met medicatie of andere behandelingsvormen.

Happy Tree NEI & Reiki


Nieuwsgierig geworden? Neem snel en vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen wat mijn praktijk voor NEI en Reiki in Boxtel voor jou kan betekenen.

Stacks Image 5

Praktijkadres


Dukaat 62
5283 PL Boxtel
Telefoon: 06-30078738
E-mail: info@happytree-nei-reiki.nl

Kamer van Koophandel: 77168763
Bank: NL 72 KNAB 0400220512